img

NAŠ DNK

Naš DNK

Više od hemije…

Zajedništvo

Timski rad, unutar naše organizacije kao i zajedno sa našim klijentima
Uzajamno uvažavanje kao osnova naših odnosa
Otvorena i neposredna komunikacija

Odgovornost

Service Description

Pouzdanost

Service Description

Fleksibilnost

Service Description

Kultura poslovanja

Da biste djelovali odgovorno, morate biti svjesni svoje odgovornosti

MN Flex daje veliki značaj svojoj vlastitoj odgovornosti prema društvu, zaposlenima kao i prema svojim klijentima. Smatramo da je kultura poslovanja neizostavan temelj koji oblikuje ne samo uspjeh organizacije, već i njenu reputaciju, te sposobnost prilagodjavanja dinamičnim promjenama u okruženju.


U skladu s našim čvrstim uvjerenjem, usvojili smo i implementirali ključne standarde ponašanja u poslovanju. Ti standardi čine srž naše etičke osnove i obuhvataju sljedeće principe:
 

Sigurnost na prvom mjestu. Mi smo odgovorni za sigurnost naših zaposlenih u radnom okruženju i stoga redovno analiziramo potencijalne opasnosti i zajednički ih rješavamo.
Kontrola rizika za opasnosti po ljude i ekologiju je sastavni dio naše agende odgovornosti.

Mi ne tolerišemo bilo kakav vid diskriminacije na osnovu religije, nacionalnosti, pola, seksualne orijentacije, starosti, invalidnosti, političkog opredjeljenja kao ni bilo koje druge lične osobine.

Mi ne tolerišemo bilo kakav vid političke aktivnosti vezano za poslovanje firme.
Odnos sa poslovnim partnerima kao i unutar naše organizacije vodjen je isključivo narativom političke neutralnosti.

Naše poslovanje se obavlja isključivo uz strogo i bezuslovno poštovanje svih zakonskih normi i propisa, bilo u zemlji ili inostranstvu.
Ponosni smo vlasnici internacionalnih certifikata i licenci.

Mi poštujemo i podržavamo internacionalne norme za ljudska prava. U saradnji sa našim partnerima ne tolerišemo bilo kakav vid izrabljivanja radnika, prisilni rad kao ni korištenje dječije radne snage.

Mi ne tolerisemo korupciju. U sklopu našeg poslovanja sa svojim sadašnjim kao i sa potencijalnim partnerima strogo vodimo računa da ne dođe do bilo kakvih ličnih povoljnosti (skupi pokloni, lične usluge, itd) koje bi mogle uticati na samo poslovanje.

Explore Recent Work

We've Done Lot's Projects Let's Check Some Here

0 +

Godina iskustva

0 +

Alatnih mašina

0 +

Zadovoljnih klijenata

0 +

Artikala na stanju

30

Godina iskustva

20

Alatnih mašina

650

Zadovoljnih klijenata

4000

Artikala na stanju

Naš tim stručnjaka je uvijek spreman pružiti vam savjete i pomoć u rješavanju Vaših potreba. Možete nas kontaktirati putem telefona, e-pošte ili web obrasca. Naša služba za korisnike će Vam brzo odgovoriti i osigurati da Vaš upit bude riješen u najkraćem mogućem roku.

    Kontakt forma

    Pošaljite nam poruku