Otkrijte širok izbor pneumatskih proizvoda prilagođenih najzahtjevnijim potrebama! Dostupna u različitim veličinama i oblicima, naša pneumska crijeva su prilagodljiva Vašim potrebama – mogu biti ravna ili spiralna, te izrađena s varijabilnim debljinama stijenki kako bi se osigurala izuzetna otpornost na pritisak.

Pneumska crijeva u našem programu su proizvedena od raznovrsnih materijala poput gume, plastike i sintetičkih materijala, odabranih prema vrsti medija koji se prenose i uslovima okoline u kojoj se koriste. U asortimanu se takođe nalaze različiti tipovi priključaka prilagođeni različitim zahtjevima i potrebama Vašeg pneumatskog sistema.

U našoj ponudi pronaći ćete samo proizvode renomiranih proizvođača poput CIDAT, SEL, ZEC, MERLET – garantujemo vrhunski kvalitet i pouzdanost kako bi Vaš pneumatski sistem radio bez greške.

Gumena crijeva za pneumatiku

Gumena crijeva za vazduh armirana jednostrukim ili dvostrukim tekstilnim opletom, za radni pritisak 10 ili 20bar, u varijantama LL (LONG LENGTH) do DN25 (1″) ili u buntovima 40m za prečnike do DN50 (2″).

Druge izvedbe za veće pritiske i veće prečnike po narudžbi. Spajanje ovih crijeva moguće je raznim tipovima i kombinacijama priključaka i redukcija proizvođača LUDECKE

PA i PU crijeva za pneumatiku

Poliamidna i poliuretanska crijeva u buntovima ili kao spiralna crijeva u dužini do L=30m (radna dužina 15m), različitih prečnika i boja.

U kombinaciji sa priključcima i redukcijama CAMOZZI i LUDECKE moguće su brojne kombinacije za spajanje.

PVC crijeva

Ova vrsta crijeva je izrađena od PVC materijala koji ih čini izdržljivim i otpornim na abraziju, pukotine i uvijanje. PVC materijal je otporan na koroziju i vremenske uslove, što ih čini idealnim za upotrebu u raznim industrijama kao na primjer u prehrambenoj industriji, u građevinskim projektima, u poljoprivredi za navodnjavanje itd.

Piključci za pneumatiku

Pneumatski priključci su jedan od ključnih elemenata pneumatskih sistema. Oni omogućavaju spajanje pneumatskih komponenti, poput cilindara, ventila, mlaznica i drugih, kako bi se stvorio jedinstveni pneumatski sistem. Pneumatski priključci su dostupni u različitim veličinama, oblicima i materijalima, ovisno o potrebama i zahtjevima aplikacije. Za spajanje poliamidnih u poliuretanskih crijeva nudimo širok izbor priklučaka i redukcija za spajanje od proizvođača Aignep i Camozzi. Za gumena i PVC crijeva nudimo rješenja proizvođača Lüdecke

Pogledajte takođe