U potrazi ste za snagom koja precizno i pouzdano pokreće industrijske procese? Sa našom širokom paletom pneumatskih cilindara, otvaramo vrata beskrajnim mogućnostima automatizacije. Bilo da je riječ o brzini, preciznosti ili snazi, pneumatski cilindri proizvođača Aignep i Camozzi su sinonim za izvanredne performanse i dugotrajnost u radu.

Cilindri

Ponuda obuhvata različite izvedbe pneumatskih cilindara proizvođača Aignep i Camozzi, sa ili bez magnetnog klipa, sa ili bez prigušenja na krajevima hoda, i raznim kombinacijama prihvata cilindara (prednje i zadnje uške i viljuške).

Prečnici i hodovi cilindara prema potrebama kupca.

Zaptivači

Prilikom odabira zaptivki za pneumatiku, važno je uzeti u obzir faktore kao što su pritisak, temperatura i materijal pneumatskih komponenti. Takođe, važno je odabrati zaptivke koje su kompatibilne s radnom sredinom, kao što su kemikalije ili tečnosti, kako bi se osiguralo trajno i pouzdano zaptivanje. Mi proizvodimo sve vrste zaptivača od raznovrsnih visokokvalitetnih materijala (NBR, EPDM, H-PU, VITON, SILIKON, TEFLON, TEFLON SA DODACIMA GRAFITA, STAKLA ILI BRONZE) za izradu i remont pneumatskih cilindara. 

Pribor

Takodje u ponudi imamo veliki izbor elemenata za izradu pneumatskih cilindara: uške, klipovi, zatvarači-čepovi, ležajevi-lageri.

Pogledajte takođe