Eliminišite nečistoće, vlagu i neželjene čestice iz vašeg pneumatskog sistema uz pomoć pripremnih grupa. Ova tehnologija osigurava suv u čist vazduh, dugotrajnost vaših pneumatskih komponenti i smanjuje rizik od kvarova. Takođe, naša široka ponuda ventila omogućuje precizno upravljanje protokom zraka, brze promjene stanja i besprijekornu kontrolu nad svakim dijelom vašeg pneumatskog sistema.

Priprema vazduha

Komponente za pripremu vazduha, poput filtera, regulatora i uljnih separatora, koriste se za pripremu zraka prije nego što uđe u pneumatski sistem. Filteri uklanjaju čestice, prašinu i druge nečistoće iz vazduha, dok regulatori kontrolišu pritisak zraka. Uljni separatori se koriste za uklanjanje ulja iz vazduha kako bi se spriječilo oštećenje pneumatskih komponenti. U našoj ponudi možete pronaċi kompletne pripremne grupe, koje obuhvataju filtere, regulatore pritiska i zauljivače, kako pojedinačno tako i njhove međusobne kombinacije, za različitim stepenima filtracije i regulacije prema potrebama kupaca.

Ventili

U ponudi su različite vrste mehaničkih, pneumatskih i elektromagnetnih ventila, kao i njihove različite kombinacije, proizvođača Aignep i Camozzi. Ventili su dostupni u različitim veličinama i konfiguracijama, kako bi se zadovoljile različite potrebe i primjene.

Ventili drugih proizvođača na zahtjev kupca.

Pogledajte takođe